Chiptuning computer installasjon

chiptuning

Installasjon ABC (du mottar også instruksjoner etter å ha kjøpt chiptuning computer)

1. Du har mottatt chiptuning computer (CC) fra oss. Installer programmet du har mottatt fra oss i epost på din PC.

2. Koble CC til din PC med kabelen som følger med og den oppdateres via Internett.

3. Ta med CC til bilen og koble til via OBD-kontakten og slå på tenningen og CT starter. Slå av radio, vifte og annet som eventuelt går.

4. Trykk på "Tuning" på skjermen og finn frem til din bil. Bruk piltastene nederst for å navigere og trykk på skjermen når du ser din bil og riktig motor.

5. Etter å ha funnet riktig bil velg denne og du blir bedt om å lese inn programmet fra motoren til CT. Du blir bedt om å slå tenningen av og på.

6. Koble CC til din PC igjen og velg "Download data" på CT-skjermen. Du lagrer da programmet på din PC. Send denne filen/programmet i epost til oss på filer@biltuning.no.

7. Vi mottar eposten endrer programmet og sender tilbake i epost til deg. Lagre denne filen på din PC. Koble til CT og velg "Upload data".

8. Koble deretter CT fra PC og koble den til i bilen og slå på tenningen. Slå av radio, vifte og annet som eventuelt går. Velg "Tuning" fra skjermen og du ser både originalprogram og programmet fra oss. Velg programmet fra oss.

9. Programmet lese fra CT til din motor. Følg instruksjonene på skjermen(som f.eks. slå av og på tenningen). Du får beskjed når tuningen er ferdig og kan koble fra. Din bil er tunet!

Du kan veksle mellom originalprogrammet og tuning via samme prosedyre kun med steg 8 og 9 i ettertid.