Prøv vår chiptuning i 30 dager

Vi er svært sikre på kvaliteten på våre chiptuning produkter. Du kan fritt levere tilbake produktet uten å oppgi grunn til det inntil 30 dager etter kjøpet. I tillegg har vi en garanti på produktet på to år.

Hos oss kan du velge mellom å betale med postoppkrav og betalingskort. Vi tar ikke gebyr og legger heller ikke til frakt. Du betaler aldri mer enn det som står oppgitt på produktet. Se også vår informasjonsside om hvordan en handel blir gjennomført.

Vi er godkjent av Bankenes betalingssentral (BBS), VISA og Mastercard. Dette betyr at du kan betale med disse kortene for våre produkter. For å tilby kortbetaling må man godkjennes av Bankenes betalingssentral (BBS) og kortselskapene. Panoramiq AS, som eier Biltuning.no, har solid økonomi og egenkapital - detaljer. Vi er underlagt strenge regler slik at du som kunde er godt ivaretatt og sikret og løper absolutt ingen risiko. Vi er ansvarlige for alle kortbetalinger.

Vi bruker kun posten til å sende varer så hele prosessen fra du foretar betaling til du mottar produktet er i de beste hender.

Kundeservice