Våre versjoner - inkludert økonomiprogram

DTK leverer de mest avanserte digital tuningmodulene. Vi har flere versjoner du kan velge mellom og alle er oppgraderbare slik at du kan kjøpe en enhet uten fjernkontroll og oppgradere i ettertid eventuelt.

 

Versjon 1: Standard - originalen med flere programmer i samme modul. Kan oppgraderes til å benytte fjernkontroll i ettertid. Selges idag over hele verden.

 

Versjon 2: Samme funksjonalitet som versjon 1, men med trådløs fjernkontroll - et klikk og motoren er original. les mer

 

Alle moduler leveres med økonomiprogram som ved aktivering er innenfor grensen for avgiftsøkning i tillegg til å være drivstoffbesparende.

Program som ikke utløser avgiftsøkning
tuning styling En del er opptatt av om tuning utløser krav om økt avgift på bilen. Effektøkning i betydelig grad kan gjøre det. Derfor har vi lagt inn et økonomiprogram i våre moduler som enkelt kan aktiveres ved å sette bryteren til program 1 (se bildet). Effektøkningen er da rundt 8%, noe som er overraskende godt merkbart da man får økningen i dreiemoment, men med mer fokus på drivstoffbesparelse på langkjøring enn effektøkning. Samtidig utløser ikke dette programmet krav om økt avgift. Samtidig har man alle effektprogrammene tilgjengelig ved å stille bryteren i modulen mellom program 4 og 9. Tidligere var dette to forskjellige produkter - nå tilgjengelig i samme.